Building Stronger Brands

We dagen onze klanten uit om na te denken over wie zij zijn en wie zij willen bedienen. Duidelijke beslissingen nemen helpt de juiste richting te kiezen. Het resultaat: meer plezier en betere resultaten.

Merk Ontwikkeling

Het lijkt zo logisch, maar laten we het toch nog maar eens benadrukken: een sterk merk is meer dan een mooi logo en een kleurrijke visual. Wij geloven dat een sterk merk alleen kan bestaan door een relevante connectie met mensen. 

Een goede connectie kunnen we bewerkstelligen door te weten wie we proberen te verleiden en hier duidelijke keuzes in te maken. Het vereist een lange termijn visie en een 360 graden aanpak die zowel consequent als ook verrassend dient te zijn.

Bij HG® zijn we met meer dan 50 jaar ervaring uitstekend gepositioneerd om onze opdrachtgevers te assisteren als een sparring partner met oog voor lange termijn doelstelling, de nodige creativiteit om verrassende en innovatieve concepten te bedenken en implementeren, alsmede in-house capaciteit om identiteiten te ontwikkelen en implementeren.

HG® heeft ervaring voor opdrachtgevers in verschillende branches. Onze speciale focus ligt op retail & vastgoed.