Uw merk geïmplementeerd. Precies zoals bedacht.

Een nieuwe merkuitstraling, huisstijl of campagne kan er fantastisch uit zien op een presentatie bordje of powerpoint. Maar hoe weet je dat het ook zo wordt uitgevoerd als bedacht? Zeker wanneer dit dient te gebeuren op meerdere touchpoints en verschillende platformen (online & offline).

Merk Implementatie

Een nieuwe merkuitstraling, huisstijl of campagne kan er fantastisch uit zien op een presentatie bordje of powerpoint. Maar hoe weet je dat het ook zo wordt uitgevoerd als bedacht? Zeker wanneer dit dient te gebeuren op meerdere touchpoints en verschillende platformen (onlin & offline).

Hoe verzeker je jezelf als merk ervan dat de merkwaarden, kleuren en materialen die worden ingezet passen bij de merk communicatie die je probeert over te brengen aan je doelgroep?

HG® heeft 50 jaar ervaring met project management, productie en installatie van merk implementatie trajecten. Wees er zeker van dat je merk wordt geimplementeerd volgens vooraf vastgestelde kernwaarden, binnen budget en op tijd.

Buiten de implementatie van door ons ontwikkelde concepten werken wij vanzelfsprekend ook samen met andere bureau's en hen opdrachtgevers om merken succesvol te implementeren.

Ons team heeft ervaring met projecten in meerdere landen. Wij denken en opereren wereldwijd.